Holmsland.dk
Holmsland Idræts- og Kulturcenter
Holmsland Gymnastik-<br>og Ungdomsforening
Holmsland Sogneforening

Rokalenderen

I rokalenderen er flg. aktiviteter datosat:

Lørdag d. 29. april 2017 kl. 9 – ca. 15: Arbejdsdag i havnen – for alle

Vi skal ha’ flydebroen ud og lavet landgang dertil.  Inde i havneområdet etableres ny bro. Niels og John har fået savet tømmer op og indkøber stolper, skruer mm. 

Alle  opfordres til at tage relevant værktøjskasse med plus waders.

Desuden gøres hele området - ude og inde - sæsonklar.

AaseDorthe holdet sørger for forplejning i den sædvanlige gode stil.

Onsdag d. 3. maj 2017: Sæsonstart med vores ugentlige klubaftener

Kl. 17.40: Nye roere og roere uden egen kajak mødes i god tid, så alle kan få hjælp til udstyr og indstilling af kajakkerne.  

Kl. 18.00: Vi er på vandet, men inden da har vi udlagt ruten – alt efter vind, vejr, forslag. Efter tur byder interesserede ind med forslag til onsdagsture. Vi starter fælles ud og efter den første pause, er der muliughed for at et hold vender hjemad.

Afslutning på en klubaften: Ved fælles hjælp gøres kajakker rene og udstyr kommer på plads. Derefter mødes vi i madpakkehuset med AaseDorthe-holdet til en kaffe og god snak. Ofte har vi gæster omkring bordet.

Lørdag d. 3. juni 2017: Lodbjerg Hede’s 50-års jubilæum

Vi holder åbent hus i kajakklubben om eftermiddagen kl. 13 – 15. Her kan interesserede prøve en lille kajaktur. Om aftenen er frivillige fra klubben klar i teltet til bararbejde, afrydning og lidt servering. Er der flere, der vil være med, så er der plads. På denne måde tjener de frivillige en lille skilling til klubben, idet al overskud går til de involverede afdelinger – og det er roklubben og fodboldklubben.  Der indkaldes i nærmeste fremtid til planlægningsmøde.

Søndag d. 11. juni 2017: Silkeborg set fra søsiden

Vi er ikke færdige med Silkeborg! Jeanette med Elsebeth som assisterende turleder guider os på sø og å. Isætning ved Sejs. Turen gå i omegnen af Sejs/Silkeborg - måske til Himmelbjerget. Vind og vejr (og turledere) bestemmer. Fra Sejs er der ca. to timers rotur til Himmelbjerget. Heldagstur – også for uøvede.

Nærmere info følger.

Lørdag d. 17. juni 2017: Ribe Å med byrundtur

Vi er heller ikke færdige med Ribe! Heldagstur til Ribe med rotur på Ribe Å og rundtur i Ribes gamle kulturhistoriske bydele , hvor Aase og Niels er turledere. Måske møder Niels en gammel skolekammerat J Denne tur er også for uøvede. Nærmere info når alle detaljer er på plads.

Fredag/Lørdag d. 28. og 29. juli 2017: Rotur til Skarø

Peter og Hella har allieret sig med Peters svigerdatter, Pia Lindgren, Svendborg . Pia er garvet kajakroer og kender forholdene i det sydfynske Ø-hav. Pia inviterer til en tur til Skarø med overnatningsmuligheder på fastlandet. Vi skal køre turen til Svendborg torsdag aften, for så at være klar til at ro fredag og lørdag. Vi vurderer, at alle kan være med. Nærmere info følger.

Fredag/ Lørdag d. 5. og 6. august 2017: Mariager Fjord

Vi er heller ikke færdige med Mariager Fjord! Charlotte er turleder på turen til Mariager Fjord. Isætning i Hobro og rotur til Hadsund, ca. 25 km. Efter overnatning i Hadsund Roklub’s lokaler  roes retur om lørdagen. En flot tur i særegen natur og med bsøg hos Charlottes faster. Turen kan også gennemføres som endagstur, så alle kan være med.

Nærmere info følger.

Søndag d. 10. sept. 2017: Naturens dag i Røjklit Havn

Vi holder åbent hus i kajakklubben i forbindelse med Naturens Dag. Der bliver rotur til Hindø og nye roere inviteres til en prøvetur i kajakken. Nærmere info følger.

Weekenden d. 15. – 17. september 2017. Vi runder Grenen fra Kandestederne til Hulsig

Helen og Egon inviterer til en rotur på havet med base i deres sommerhus i Kandestederne. Målet er at runde Grenen – men vi ved jo, at alt afhænger af vejret, så mindre kan også gøre det. Der er roture for alle. Området er jo også perfekt til en vandretur.

Nærmere info følger.

Ønsketure der ikke er datosat:

  1. Sejlads på Kolding Fjord. En tur der måske kan gennemføres, hvis en allerede planlagt tur må aflyses pga. vejret.
  2. Fjaltring Høfde Q med madpakker ved Bovbjerg Fyr. Lige pludselig er vi der...
  3. Vi er ikke færdige med Læsø! Måske åbner der sig en mulighed allersidst på sæsonen.
  4. Plus alle madpakketure, hvor enhver er velkommen til at tage initiativ.

På glædeligt gensyn i Holmsland Friluftslaug.

Kontakt

Holmsland Gymnastik & Ungdomsforening · CVR: 26 61 38 84
v/Line Knoth · Køvermarken 4 · 6950 Ringkøbing · Mobil: 5180 7191 · info@h-gu.dk

design, programming and webhosting by Apollomedia