Holmsland.dk
Holmsland Idræts- og Kulturcenter
Holmsland Gymnastik-<br>og Ungdomsforening
Holmsland Sogneforening

Efterår 2015 – en status over krocket-sæsonen 2015

 Så er DM-mestrene i krocket fundet. September var en spændende og travl måned for klubbens krocketspillere i både C1 rækken for hold som i B2 for par samt for A2 spillerne for hold. Det blev ikke til et mesterskab for nogle af klubbens hold, men oplevelsen af at være med og møde de øvrige gode spillere fra resten af landet var en god og spændende oplevelse. Om det så kan være en trøst, så var der ingen af de kvalificerede hold fra DGI Vestjylland, der opnåede at blive DM-mestre.

B2 for par spillede DM i Sig / Thorstrup den 12. september i flot solskinsvejr og fine forhold for alle. Der var tilmeldt 51 par eller 102 spillere, som startede kl. 10. Flere kom langvejs fra og havde haft en overnatning i området fra dagen før.

Vores par i spillerækken B2 var Birgit Christoffersen og Klara Sørensen, der trådte til i stedet for Anni Sørensen, der var udrejst på dette tidspunkt. Vort par opnåede en delt tredje plads efter nogle gode og tætte kampe, hvoraf en kamp blev vundet.

C1 og A2 for hold spillede DM i Vildbjerg den 19. og 20. september i fint vejr med en enkel regnbyge den første dag. Her var der tilmeldt 35 hold eller 140 spillere, som startede kl. 9.00 med velkomst, indskrivning og information.

Vores to hold skulle spille i alt 8 kampe, som blev delt til 4 kampe hver af de to dage. C1 holdet bestod af Gunnar Bojsen og Birgit Christoffersen samt Klara og Arne Sørensen, som efter første dagen lå i spidsen med 6 vundne kampe.

A2 holdet, som bestod af Eivind Klokkerholm og Sven Lauridsen samt af Inger Breum og Viggo Kofod, kunne ikke vise samme gode resultat. På sidste dagen da alle spil var afsluttet, var der ikke nogle af holdene, der kunne mestre en DM-titel. Oplevelsen af at have været med fik vi dog alle og senere har alle fået en diplom for deres deltagelse.

Klub-mesterskabet i vores egen klub blev afholdt den 15. september, hvor udvalget havde dækket op til formiddagskaffe, som foregik i strålende vejr – sol og regnvejr – men solen kom frem igen da kampene skulle afvikles. Der var delt op i tre spillerækker som et mix-stævne. Efter tre kampe var klubmestrene fundet. Det var en rigtig hyggelig og god dag med præmier og et nyt udvalg 2016.

 Krocketstævne i Holmsland Krocket 2015 blev afholdt den 17. september, hvor der var tilmeldt 56 spillere fra 11 klubber i Vestjylland i alle spillerækker. Det blev 14 baner som vi blev sat op syd for Centeret. Vejret var bygevejr og det blev til et par byger. Frokostpausen fik vi lov til at holde i Centerets cafeteria – Tak for den udviste gæstfrihed til Charlotte fra alle spillere – kampene blev afsluttet i opholdsvejr og præmier med sponsorstøtte fra Dagli’Brugsen blev delt ud. Klubbens spillere hjembragte to førstepladser.

Uanset vejret spilles og kæmpes der på alle baner og spillerne glæder sig til at komme igen næste år.

Viggo Kofod

Klubformand

Kontakt

Holmsland Gymnastik & Ungdomsforening · CVR: 26 61 38 84
v/Line Knoth · Køvermarken 4 · 6950 Ringkøbing · Mobil: 5180 7191 · info@h-gu.dk

design, programming and webhosting by Apollomedia